Bemutatkozunk

Üdvözöljük!

Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzunk.

1998-ban alakult építőipari kivitelezéssel és építőanyag kereskedelemmel foglalkozó 100%-ban magyar tulajdonú cég vagyunk.

Megoldást kínálunk minden olyan építkezőnek akár családi kivételezés, akár vállalkozó, hogy közvetlen gyártói kapcsolatainkat kihasználva korrekt áron jussanak építőanyaghoz (esztrich, betonestrich), és minden egyéb kiegészítőhöz, ideértve a különböző munkavédelmi eszközöket és szerszámokat is.

Építőanyag gyártóként kiemelt partnerünk a SAKRET Hungária mely elsősorban habarcsokat, csemperagasztókat és hőszigetelés technikai termékeket gyárt de, kínálata kielégít különleges igényeket is. A SAKRET német országban piacvezető termékeit az egész világon elismerik és keresik!
A német piactól megszokott minőségen túl a versenyképes árak, és rugalmasság jellemzi tevékenységünket.

 

Építőanyagra van szüksége? Tekintse meg termékeinket! Nálunk biztosan megtalálja amit keres!


2007.-ben Zsámbéki medence központjában Zsámbékon gyártóval közösen olyan kereskedelmi központot alakítottunk ki mely meghatározó szerepet tölt be a térség építőanyag ellátásában. Itt lehetőség van kisebb Gyártó vevő találkozó megtartására, és estleges szakmai konzultációkra.

Szaküzletünkben díjmentesen készítünk árajánlatot, akár az utólagos homlokzati hőszigetelés kialakítására pályázóknak is, kollegáink segítenek kiválasztani a megfelelő terméket.

Építőipari tapasztalatainkat és gyakorlatunkat kihasználva, magas minőségű szolgáltatást nyújtunk, megfelelően képzett és gyakorlott szakembereink közreműködésével. Folyamatosan fejlődő gépparkunk lehetővé teszi a legújabb technológiák alkalmazását, elősegítve ezzel az I. osztályú munkavégzést.

SAKRET termékek tekintetében partnerek vagyunk a díjmentes házhozszállításban akár az 1 raklapos mennyiség esetén is közvetlen gyári kiszállítással. A felmerülő igényeket 2 munkanapon belül helyszínre szállítva teljesítjük, de a kiszolgálás állandó raktárkészletünkből kereskedésünkben is megoldható.

 

Termékkínálatunkban megtalálhatóak a különböző építkezéshez szükséges anyagok mint pl. a csemperagasztók és hőszigetelő lapok.

 

Vásároljon webáruházunkban hőszigetelő anyagokat, csemperagasztókat kedvező áron!

 

Törekszünk, arra hogy kereskedésünkben szükségszerinti szakmai segítséget is nyújtani tudjunk. Alkalmazottaink felkészült hozzáértő csapatot alkotnak (2006-ban év kivitelezője díj) de az egyedi problémák megoldása érdekében a SAKRET alkalmazás technikusa is segítséget nyújt.

Köszönjük érdeklődését, jó böngészést kívánunk!

Felhasználó név:
Jelszó:
Google+
Pinterest