Gépi vakolás technika

Vásároljon webáruházunkban minőségi építőipari termékeket kedvező áron!


A gépi vakolatokról általában: 

Alapvetően a gépi vakolatokat három fő csoportba osztjuk.

Mész-cement gépi vakolat:

Bel és kültérre egyaránt megfelelő vakolat, anyagában jól glettelhető, a legismertebb, és Magyarországon a legelterjedtebben alkalmazzák.

Gipszes gépi vakolat:

Megfelelő lakótérklíma kialakítása a leglényegesebb elvárás a vakolatokkal szemben, alapanyagukból adódóan kiegyenlítik a lakótér páratartalmának ingadozását, ami hozzájárul komfortérzetünk növekedéséhez.

Hőszigetelő gépi vakolat:

Perlites és a polisztirol szemcsés hőszigetelő vakolatok kimagaslóan jó hőszigetelő és páraáteresztő képességükkel a legmagasabb műszaki követelményeknek is megfelelnek.

A gépi vakolásról általában:

Alapvetően különbözik a felhordott anyag minőségében, még a hagyományos technologia alkalmazásánál a segédmunkás állitotta be a megfelelő keverési arányokat, itt egy szárazanyaggyártó által garantált és gyártás közben folyamatosan ellenörzött minősségű anyag kerül felhordásra. 

A gépi vakolás során a gépi vakolatba elhelyezésre kerülnek az élvédő profilok (pozitív élek) valamint a nem anyagazonos apcsolatoknál, elektromos és gépész nyomvonalaknál a szükséges helyekre vakolaterősítő üvegszövet háló.

A gépi vakolás előnyei a hagyományos vakoláshoz képest:

A gépi vakolat megfelelő gyártói garanciákkal rendelkezik
A gépi vakolat-nál nincs vagy csak minimális a hulladék
A gépi vakolat-nál természetes a  méretpontosság és a felületi sík pontossága
A gépi vakolat anyagában glettelhető

Felhasználó név:
Jelszó:
Google+
Pinterest