Rólunk

Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzunk.

 
1998-ban alakult építőipari kivitelezéssel és építőanyag kereskedelemmel foglalkozó 100%-ban magyar tulajdonú cég vagyunk.
 
Üdvözöljük!
 
Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzunk.
 
1998-ban alakult építőipari kivitelezéssel és építőanyag kereskedelemmel foglalkozó 100%-ban magyar tulajdonú cég vagyunk.

Fotó: Rólunk

Megoldást kínálunk minden olyan építkezőnek akár családi kivételezés, akár vállalkozó, hogy közvetlen gyártói kapcsolatainkat kihasználva korrekt áron jussanak építőanyaghoz (esztrichbetonestrich), és minden egyéb kiegészítőhöz, ideértve a különböző munkavédelmi eszközöket és szerszámokat is.


Építőanyag gyártóként kiemelt partnerünk a SAKRET Hungária mely elsősorban habarcsokat, csemperagasztókat és hőszigetelés technikai termékeket gyárt de, kínálata kielégít különleges igényeket is. A SAKRET német országban piacvezető termékeit az egész világon elismerik és keresik!
A német piactól megszokott minőségen túl a versenyképes árak, és rugalmasság jellemzi tevékenységünket.

 

Építőanyagra van szüksége? Tekintse meg termékeinket! Nálunk biztosan megtalálja amit keres!

 

2007.-ben a Zsámbéki medence központjában Zsámbékon, a gyártóval közösen olyan kereskedelmi központot alakítottunk ki, mely meghatározó szerepet tölt be a térség építőanyag ellátásában. Itt lehetőség van kisebb Gyártó vevő találkozó megtartására, és estleges szakmai konzultációkra.

Szaküzletünkben díjmentesen készítünk árajánlatot, akár az utólagos homlokzati hőszigetelés kialakítására pályázóknak is, kollegáink segítenek kiválasztani a megfelelő terméket.

Építőipari tapasztalatainkat és gyakorlatunkat kihasználva, magas minőségű szolgáltatást nyújtunk, megfelelően képzett és gyakorlott szakembereink közreműködésével. Folyamatosan fejlődő gépparkunk lehetővé teszi a legújabb technológiák alkalmazását, elősegítve ezzel az I. osztályú munkavégzést.

SAKRET termékek tekintetében partnerek vagyunk a díjmentes házhozszállításban akár az 1 raklapos mennyiség esetén is közvetlen gyári kiszállítással. A felmerülő igényeket 2 munkanapon belül helyszínre szállítva teljesítjük, de a kiszolgálás állandó raktárkészletünkből kereskedésünkben is megoldható.

 

Termékkínálatunkban megtalálhatóak a különböző építkezéshez szükséges anyagok mint pl. a csemperagasztók és hőszigetelő lapok.

 

Vásároljon webáruházunkban hőszigetelő anyagokat, csemperagasztókat kedvező áron!

 

Törekszünk, arra hogy kereskedésünkben szükségszerinti szakmai segítséget is nyújtani tudjunk. Alkalmazottaink felkészült hozzáértő csapatot alkotnak (2006-ban év kivitelezője díj) de az egyedi problémák megoldása érdekében a SAKRET alkalmazás technikusa is segítséget nyújt.

Köszönjük érdeklődését, jó böngészést kívánunk!

 


str.kategoria_nev_blog22

Rekocrete PCC BE-04 betonesztrich Fokozott igénybevételre, 20-40mmig

Rekocrete PCC BE-04 betonesztrich Fokozott igénybevételre, 20-40mmig

Gyárilag előkevert, 2 komponensű, cement bázisú, száraz készbeton R3 tipusú betonjavító Fokozott igénybevételre, 20-40mm rétegvastagságig Felhasználási terület kiegyenlítő rétegként szolgál hidakon és egyéb mérnöki létesítményeken nagy igénybevételnek kitett ipari létesítmények aljzatbevonataként, nagy statikai és dinamikus igénybevételre Tulajdonságok kül- és beltéri vízálló, hidraulikus kötésű két komponensű idõjárás- és fagyálló, nagy szilárdságú polimer adalékkal javított zsugorodás és feszültségmentes szemcseméret 0 – 4 mm

TOVÁBB »

BE-04A Betonesztrich 30 kg/zsák

BE-04A Betonesztrich 30 kg/zsák

Gyárilag előkevert, magas minőségű, cement bázisú, 0-4mm szemcsenagyságú száraz készbeton  CT-C30-F4

 

 • aljzatra
 • kül - és beltérben
 • C25/30-as betonminőség
 • kézi-és gépi feldolgozhatóságú
 • időjárás –és fagyálló
 • A1 tűzállósági osztály
 • padlófűtés, aljzatbeton úsztatott rétegek kialakítására
 • kitöltő betonként
 • fokozott igénybevételekre
 • 30kg /zsák
 • 20kg/m2/cm  zsákból 15l készbeton ( 40mm vtg mellett kb 0,4m2)

 

TOVÁBB »

Rekocrete PCC BE-08 betonesztrich 40-100mm 40 kg/zsák

Rekocrete PCC BE-08 betonesztrich 40-100mm 40 kg/zsák

Gyárilag előkevert, 2 komponensű, cement bázisú, száraz készbeton  R3 tipusú betonjavító

 Fokozott igénybevételre, 40-100mm rétegvastagságig

TOVÁBB »